vrijdag 1 oktober 2010

Maandag 27 september 2010 – “Last Crossing Day”

180x123-575158 Vandaag onze laatste dag van de Atlantische oversteek, tijd om nog wat te genieten van de verschillende dingen aan boord, zoals een tekenles.

Picture4In de namiddag nog eens gaan luisteren naar het inspirerende verhaal van de man achter de vele tekeningen die je kan vinden op de reclame, brochures, litho’s, uithangborden binnen en buiten de Disneyparken. Zijn naam is Don “Ducky” Williams. Deze man heeft vele jaren geleden zijn job als bankbediende opgegeven om te mogen gaan tekenen voor Disney. Het is enorm hoe hij de vele figuren tijdens zijn presentatie uit zijn potlood tovert.

‘s avonds een nieuwe show gaan bekijken “ The dream goes on” Deze show geeft een eerbetoon aan Walt Disney. Zoals altijd was de show weer fantastich mooi.

Siesta Het was een rustige dag. Morgenvroeg zullen wij de Atlantische oceaan zijn overgestoken. Dit geeft wel een apart gevoel. Gelukkige is de overtocht soepel verlopen en hebben we weinig last gehad van woelig weer of hoge golven. Het was verbazend hoe warm het kon zijn in het midden van de oceaan. Wij dachten eerder dat we koude nachten zouden beleven, maar het tegendeel is waar.

20100927_XingDay05

Geen opmerkingen: