woensdag 15 september 2010

Disneyland Parijs – Maandag 13 september 2010

playlandLogoEerst even bedanken om te verwittigen dat de foto’s niet zichtbaar waren, dit zou ondertussen opgelost moeten zijn, indien niet laat het gerust weten.

 

crush_coaster_logo  Vandaag 2de dag Disneyland Parijs. Tijd om de Walt Disney Studios beter te gaan bezoeken. Na het ontbijt, tijd voor een rit op “Crush’s Coaster”, een rollercoaster die vrij uniek is. Kris was aan het lachen van plezier, maar jammer genoeg geen tweede maal, want de wachtrij was alweer opgelopen tot 80 minuten.

Via de Studio Tram Tour zijn we in de Tower of Terror terecht gekomen.  Een hotel met wel heel gevaarlijke liften, maar gelukkig zijn we er heelhuids uitgekomen.

buzzEnkele weken geleden is er een nieuw gebied in het park geopend, dus even tijd nemen om dit eens grondig te gaan verkennen. Toy Story Playland heeft alles te maken met de figuren van Toy Story, dus Buzz, Woody en al z’n vrienden waren van de partij.  Alleen wat rondkijken hier want de wachtrijen waren jammer genoeg te lang.

Ondertussen was het tijd om te eten, vanmiddag een heerlijke hamburger. Het lijkt meer een traditie, want na elke maaltijd staat er een rollercoaster op het programma. Samen met Indiana Jones zijn we over kop gegaan.

playlandTijd voor een competitie; een schietwedstrijd in de attractie Buzz Lightyear.  Na een gevecht op leven en dood heeft Sally de wedstrijd gewonnen.  Een echte space ranger!

Nog een laatste blik op het kasteel, nog even winkelen en dan is het spijtig genoeg tijd om huiswaarts te rijden.  Deze attractie is minder leuk.

Morgen naar ‘t stad.

Ruud, Disney heeft nog plaats voldoende, dus voor ons nog een park 4, 5 en meer ;-)

20100913_DLRP02

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Yep de foto's zijn te bekijken nu, bedankt om dit inorde te maken. Nu kunnen we nog meer genieten van jullie capriolen!
groetjes, Mireille en Patrick

Ruud Endeveld zei

De Foto's zijn leuk, maar ehhh ik mis wel die foto van Peter met de Mickey oren???