woensdag 22 september 2010

Dinsdag 21 september – Van Gibraltar naar Madeira

Zalig, opnieuw een dagje op zee. De zon is al vroeg van de partij en vandaag moeten we onze klok 1 uur terugdraaien. Dit zullen we verschillende malen moeten doen, gedurende deze reis. Vannacht hebben we de Straat van Gibraltar verlaten en zijn we op weg naar Madeira. We hebben volop genoten van de zon en verschillende activiteiten, zoals een tekensessie om Stitch en Donald te leren tekenen. ‘s Avonds voor het diner zijn we ook een uurtje Salsa-les gaan volgen. Hier bestaan absoluut geen foto’s van. Vandaag was het ook een speciale dag, want onze tafelgenote Kelsey is 25 geworden, dus een klein feestje met taart.

Laten we nu ook wat meer vertellen over Disney Cruise Line en wat deze zo uniek maakt.

  • Disney cruise Line heeft een innovatief systeem voor diner. Ze hebben drie thema restaurants waar we, via een roterend systeem kunnen gaan eten. Elke avond zien we ook onze tafelgenoten en bediening terug.
  • Indien er filmpremières zijn, kunnen we deze films ook al bekijken de avond vooraleer deze uitkomen in de cinema’s in de US.
  • Disney Cruise Line mag als enige vuurwerk afsteken vanaf het schip, dit gebeurd meestal tijdens de avond “Pirates IN the Caribbean”.

Wanneer we binnen enkele dagen de grote oversteek beginnen zullen we gedurende deze dagen op zee nog meer “Fun Facts” vrijgeven. Nu gaan we nog even genieten van een show en dat naar bed om morgenvroeg Madeira te gaan verkennen.

20100921_DayAtSea

1 opmerking:

Johan & Patricia zei

Gaat weer lekker met jullie he ?
Stelletje mazzelaars. :-)
Hoop wel dat jullie "Lisa" niet tegen komen.
Die is nu op weg van de Canarische eilanden richting Bermuda.

gr,
Johan & Patricia