vrijdag 10 september 2010

Belgian Fries – Frietjes van de frituur.

Onze gasten zijn gearriveerd na een lange reis van 16 uur en ze zagen er gelukkig uitgerust uit. Op de luchthaven hebben we nog even iets gaan drinken, vooraleer huiswaarts te rijden op de Belgische wegen. Deze rit was een ervaring voor Kris, omdat hier de snelheden iets hoger liggen dan in de US.

Chocolate2Thuisgekomen, tijd om wat bij te praten, samen met een drankje en een stukje Belgische chocolade. We zagen stillaan de vermoeidheid toeslaan, zodat we hebben voorgesteld om even de ogen te sluiten voor enkele uren. Dit heeft hun deugd gedaan.

BelgianFries3

Vanavond hebben we ze eens lekker culinair verwend met een typische maaltijd van hier, “Frietjes van het frituur”. De goud-gele staafjes die krakend in de mond verdwijnen, nadat ze eerst in de mayonnaise zijn gedoopt. Ook stoofvlees ontbrak niet aan de menu, Mmmmm !!

Na de culinaire stop hebben we een bezoekje gebracht aan Shoppingcenter Wijnegem, waar ze elks een donker biertje hebben geproefd.

Vanavond vroeg onder de wol, want morgen zijn we reeds om 7:00u richting Parijs.

 

20101010blog

1 opmerking:

Anoniem zei

Anoniem zegt,
Zo te zien hebben de amerikaanse gasten genoten van de frietjes en het belgisch bier.Het terugzien van jullie amerikaanse vrienden(op foto)bracht ons fijne herinneringen van vorige vakantie.
Geniet nog en tot volgend verslag waar wij naar uitkijken
M&V