donderdag 9 september 2010

Klaar voor de start

Peter Enkele uren geleden zijn we thuis gekomen van het werk en hebben we afscheid genomen voor een tijd van onze dierbare collega’s uit Antwerpen en Limburg. Collega’s wees (on)gerust, want we komen terug!!

Toch al even bedanken voor de vele leuke reacties die we hebben gekregen via onze blog en emails, hopelijk krijgen we er nog veel meer tijdens onze reis. Ruud, alvast bedankt voor de foto. Je ziet, ik heb ze al kunnen gebruiken.

hotelDeze avond onze gastenkamer in orde gemaakt en alles voor de laatste keer gecontroleerd. Hotel “Poecky” heeft zijn deuren geopend !!!

Morgen vroeg uit de veren. Vlucht AA088 komt rond 8u aan in Zaventem. We kunnen daar echt niet te laat aankomen, dus op tijd vertrekken en een ontbijtje op de luchthaven. Zo kunnen we in alle rust op Kris & Walter wachten.

airplaneGisterenavond nog een chatsessie met Walter & Kris over de laatste afspraken. We hebben zonet gezien dat de vlucht tussen Los Angeles en Chicago is vertrokken. Voor hen is het de eerste maal dat ze op Europees grondgebied zullen komen en we heten hen dan ook van harte welkom.

Een cultuur schok zal het zeker zijn, want de Europese mentaliteit is zeker verschillend tegenover de Amerikaanse cultuur.

Wij houden van beide culturen met z’n positieve en negatieve kanten. We zijn er klaar voor !!

1 opmerking:

Anoniem zei

Bedankt dat we weeral mogen meegenieten terwijl jullie deze wonderbaarlijke reis maken! Veel plezier :o)
Kijken ernorm uit naar jullie verhalen,
groetjes, Mireille en Patrick en Co xxx