maandag 4 oktober 2010

Donderdag 30 september 2010 - “Last day at Sea”

swimmingpool Vandaag onze laatste dag op zee, nog even tijd om te genieten van de laatste activiteiten aan boord en ook van het zwembad.

Om 3 uur in de middag is de zwempret gedaan, want we varen door een eerste regenzone. Dit bracht de nodige verfrissing, maar alles moest even wijken voor deze bui. Ondertussen konden we ons klaarmaken voor het avondeten en er werd gevraagd om ons kostuum en kleedje nog eens boven te halen voor een “Formal” avond.

SeaWorthy_trans Na het eten is het tijd voor de show waar velen hebben op gewacht, namelijk “Dreams”. Deze show brengt een mix van vele disney klassiekers met een spetterend einde.

FunWithCharacters Of dat het nog niet genoeg was, worden we getrakteerd op een chocolade-buffet om U tegen te zeggen. We zijn echter eens gaan kijken en het zag er allemaal heerlijk uit, maar we hebben dit aan ons laten voorbij gaan.

Morgen het paradijs op aarde, “Castaway Cay”, het privé eiland van Disney. De geruchten doen de ronden dat we eventueel niet zouden kunnen aanmeren omwille van de tropische stormen die er in de buurt zijn, dus duimen we met z’n allen dat we toch kunnen gaan.

20100930_DayAtSea

Geen opmerkingen: