zondag 19 september 2010

Zaterdag 18 september 2010 – All aboard

disney-cruise-line Eindelijk, de dag waar we al 1,5 jaar hebben op gewacht, de afvaart van de “Disney Magic” vanuit Barcelona naar Florida.

gif_anime_clipart_disney_031Het weer is bewolkt, maar daar laten we ons niet door afschrikken. Vanmorgen vroeg opgestaan om alles opnieuw in te pakken, want de taxi stond al om 9 uur klaar om ons op te pikken. Aangekomen aan de vertrekhal viel de drukte gelukkig mee en is de check-in goed en snel verlopen. Nog even wachten en we kunnen aan boord van die prachtige schip.

 gif_anime_clipart_disney_070 Zoals altijd zijn we dadelijk in de watten gelegd met een heerlijk buffet. Nog even rondwandelen op het bovendek en dan is het tijd om ons naar de kamer te begeven. Deze keer hebben we echt veel geluk gehad, want we hebben een upgrade gekregen naar een kajuit met terras. Zo kunnen we ‘s avonds nog even buiten gaan kijken en genieten van het zicht voor het slapen gaan.

Voor de mensen de Disney Cruise Line nog niet kennen, even wat informatie. Disney Cruise Line is een Amerikaans bedrijf dat eigendom is van de Walt Disney Company. Het bedrijf verzorgt cruisetochten en heeft zijn hoofdkantoor in Celebration, Florida. Momenteel telt de vloot twee schepen: de Disney Magic en de Disney Wonder. Ook bezit het bedrijf een eiland in de Bahama's genaamd Castaway Cay, met daarop een haven die exclusief bedoeld is voor de Disney-schepen. In 2007 kondigde het bedrijf aan dat er twee nieuwe schepen komen in 2011 en 2012. Directeur van Disney Cruise Line is Karl Holtz en het is onderdeel van de Walt Disney parks en resort-divisie.

DclMickey2Tijd om ons eerste avondmaal en onze tafelbediening te leren kennen. De menu was al dadelijk geslaagd en uitgebreid. Daarna tijd voor de eerste show “Let the Magic begin”.

Om de afvaart perfect te beginnen hebben we dan ook een flesje schuimwijn geopend en geklonken op een veilige en toffe oversteek. Het was middernacht dat we in onze kajuit waren.

 

20100918_DCL_AllAboard

1 opmerking:

Ruud zei

De Foto met Goofy is geweldig!!!