zaterdag 4 september 2010

Aftellen maar …

We zijn aan het aftellen.

cruise_ship_dream_vacation_stamp_md_whtZoals de voorbije jaren willen we met deze blog jullie meenemen op ons avontuur om mee te genieten van al het mooie dat we hopelijk gaan beleven.

Via tekst en foto's die van onze hand komen gaan we proberen om dagelijks een verslag te geven via deze blog, dit hangt natuurlijk af van de internetverbindingen in onze hotels en schip.

Willen jullie interactief meegenieten, dat kan. Niets is verplicht en niets moet, maar wil je een berichtje achterlaten of een reactie over onze verhalen, het kan onderaan elk bericht. We bekijken ze met veel plezier, maar we gaan er niet altijd op antwoorden, want we nemen tijd voor ontspanning.

Let op ! Indien jullie een reactie geven, wordt dit eerst nagezien vooraleer het gepubliceerd wordt. Dus je zult ze niet dadelijk zien, omdat de vorige jaren onze blogs voortdurend werden aangevallen door onbekenden met de nodige taal en berichten die hier niet van toepassing waren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik tel ook mee af met jullie, tot we samen eens een hamburger gaan eten hé,hopelijk niet te lang na jullie ongetwijfeld fantastische avontuur van dit jaar!!!
Geniet ervan, maar dat zal geen probleem zijn. Dikke knuffel Noetie x